Rezervacije Hotela

Kako rezervisati smeštaj preko Rezervacionog sistema Visit Serbia

Korak 1.

Na našem pretraživaču za smeštaj, definišite grad/mesto i datum od kada do kada vam treba smeštaj, definišite broj soba (maksimalno 3 za rezervisanja) i valutu u kojoj želite da vidite cene. Naš pretraživač će vam u prvoj tabeli dati prikaz hotela u kojima garantovano ima mesta za traženi period. U sledeće dve tabele će vam dati pregled apartmana i ostalih objekata za koje ćete odgovor dobiti tek na osnovu upita.

 

Korak 2.

Svaki hotel odredjuje uslove za rezervisanje koje ćete videti u Detaljima. Pažljivo pročitajte uslove, pregledajte fotografije hotela, opise i udaljenosti kako biste stekli što jasniju sliku o smeštaju koji vam je na raspolaganju.

 

Mnogi hoteli u našoj ponudi ne zahtevaju nikakvu garanciju za dolazak gosta. Ipak mi vas molimo da ovakav gest hotela uvažite time što ćete se javiti ili nama ili hotelu u slučaju sprečenosti da budete gost hotela.

 

Ukoliko hotel zahteva broj kreditne kartice kao garancije (Garantovana rezervacija tip 1 ili 2), upišite broj (zaštitu vaših podataka garantuje medjunarodni certifikat Geotrust-a. Kod Garantovane rezervacije tip 1 ovaj broj kreditne kartice hotelu služi samo kao garancija vašeg dolaska. U slučaju vašeg neotkazivanja u roku koji je naznačen na Detaljima i rezervaciji (gde je naznačeno do kada besplatno možete stornirati sobu), hotel će imati pravo da naplati jednu noć.

 

U slučaju da hotel zahteva Garantovanu rezervaciju tip 2, pažljivo pročitajte uslove, jer tada hotel sam definiše sve uslove rezervisanja. U tom slučaju hotel može zahtevati i plaćanje usloga unapred.

 

Korak 3.

Po odabiru popunite formular za rezervisanje. U rezervaciju možete uneti i vaše specijalne zahteve, koje mi prosledjujemo hotelu za koje mi ne možemo garantovati da će biti ispunjeni. Hotel će u duhu svojih dobrih poslovnih odnosa ispuniti zahteve gosta ako je u mogućnosti da to učini.

Po slanju vaše rezervacije, dobićete momentalnu potvrdu rezervacije na vašu e-mail adresu. Preporučujemo da je odštampate i ponesete sa sobom. Na njoj ćete osim osnovnih informacija o rezervaciji, garantovanoj ceni smeštaja i ostalim detaljima najčešće dobiti i uputstvo kako doći do hotela.

 

Svi hoteli koji su online u našem sistemu garantuju rezervisane kapacitete kao i cenu.


Sa hotelima smo postigli dogovor da su cene u našem sistemu iste ili niže nego na recepciji.


Rezervisanje smeštaja se ne naplaćuje. Besplatno je i strorniranje smeštaja pod uslovom da se pridržavate roka za besplatno storniranje smeštaja. Izuzetak su samo Garantovane rezervacije tip 2 kada hotel zahteva drugačije uslove i ne garantuje besplatno storniranje ili povraćaj uplaćenih sredstava.